Delirium pilot avsnitt


Kategori: Nuläget
Hej igen!
Hoppas ni har haft det bar under veckan eller veckorna som gått? Tyvärr har bloggen fått ligga lite på hyllan eftersom det har varit aldelles för mycket i skolan. Nu börjar dock saker och ting lugna ner sig vilket betyder att uppdateringen borde bli bättre! Målet är att uppdatera minst 1 gång i veckan framöver. 

Idag hade jag tänkt tipsa om en bokserie som blivit omgjord till en serie..... typ...
Och nej det är inte shadowhunters jag pratar om utan det finns faktiskt en annan bokserie som blivit omgjord till en Tv-serie! Nämligen Delirium av Lauren Oliver!
 
Dock blev det endast ett avsnitt eftersom pilot avsnittet inte blev så uppskattad av tittarna sedan anser jag själv att det inte var så konstigt eftersom de tryckt in en massa innehåll i första avsnittet som gör att allting känns krystat. 
 
En rolig sak är att Emma Roberts spelar Lena men även att Greg Sulkin (Varulven Mason från Magi på Waverly Place) är med.
 
Om ni är intresserad att se det första avsnittet eftersom ni läst boken och tycket der skulle vara kul att se hur tv-serien kunde ha blivit så kan ni söka upp den på ex. google. (OBS om ni inte läst första boken bör ni ej se avsnittet eftersom det innehåller stora och många spoilers)